Derulati

Studio

Arhitect și Designer de Interior Italian

Giuseppe Labianca

“Îmi bazez proiectarea pe niște reguli simple. În primul rând, pe ARMONIA între elementele UTILITAS, FIRMITAS și VENUSTAS (Marco Vitruvio Pollione, De Architectura), adică Utilitate, Soliditate și Frumusețe”

“Nu impun un stil anume clienților mei ci aleg să fac efortul de a privi prin ochii lor și de a-i însoți la realizarea ambientelor dorite împreună. La fel ca un croitor, înainte de a amenaja un ambient, consider necesară o cunoaștere atentă a obiceiurilor, gusturilor și nevoilor celor care vor trăi în acel loc, bazată pe o relație de încredere și prietenie”

Aceasta este filozofia de bază a arhitectului Giuseppe Labianca.

Diplomat cu notă maximă la Facultatea de Arhitectură la Universitatea din Florența, a absolvit Școala de Artă din Matera.

A participat și a obținut multiple diplome la cursuri de Arheologie, Industrial Design, Restaurare și Recuperare Clădiri istorice.

A participat la diferite concursuri de design, câștigând premii și a organizat expoziții de Artă și Design la Florența.

Din 2006 este administratorul firmelor Genius Architettura & Design si Giuseppe Labianca Architettura & Design, în România.

Proiectare integrală
a clădirilor.

Ne ocupăm de proiectarea clădirilor noi (vile, blocuri de locuințe, hoteluri, săli de evenimente, restaurante etc, etc) și restructurarea/modificarea clădirilor existente, incluzând releveul, proiectul de arhitectură, structură, instalații și project management.

Design
Interior.

După o cunoaștere aprofundată a dorințelor și gusturilor beneficiarilor, proiectăm amenajarea interioară a ambientelor dorite prin alegerea mobilierului, luminilor, elementelor decorative, materialelor, culorilor, accesoriilor, acordând atenție sporită la detalii și la fezabilitatea propunerii.

Compartimentare interioară

Cu o experiență bogată câștigată în Italia, punând atenție mare la optimizarea spațiilor și la fluxuri, proiectăm compartimentarea interioară optimă pentru locuințe, birouri și hoteluri.

Coordonarea logistică și Montaj

Odată lansată comanda produselor, coordonăm transportul și livrarea produselor comandate.
După livrarea mobilierului, procedăm la montajul acestuia, cu echipe specializate și experți de încredere.

Prezentarea proiectelor

Pentru a prezenta proiectele noastre beneficiarilor, realizăm perspective fotorealiste (randări), susținute de desene tehnice pentru executarea acestora (poziția elementelor din instalație electrică, desfășurarea pereților, planuri și detalii, stereotomia pardoselilor și a placării, plan de tavane, plan mobilare).

Project Management

Pentru a urmări lucrările și buna execuție a acestora, ne deplasam la locație în toată România, cât și în străinătate

Proiectarea boiseriilor și a mobilierului personalizat

În colaborare cu cei mai calificați producători, mai ales din Italia, proiectăm placările pereților din lemn și mobilier personalizat clasic și contemporan, pentru orice tip de ambient.

Întocmirea ofertelor

După selecția produselor de către beneficiar, întocmim ofertele cu produsele alese, la prețuri avantajoase.

Suportarea proiectantului și a beneficiarilor

Îi consiliem pe proiectant și beneficiar în alegerea mobilierului, corpurilor de iluminat, obiectelor sanitare, finisajelor interioare și exterioare, covoarelor, accesoriilor, punând la dispoziție cataloage, mostre, informații tehnice ale produselor, îndrumându-i în alegerea corectă și agreată din punct de vedere tehnic și estetic

Consultanță

Recomandarea producătorilor și a firmelor de execuții calificate.

Fiecare client are nevoi și solicitări specifice, prin urmare, fie că este reședință, hotel sau spațiu de retail, toate detaliile sunt personalizate.

0
Proiecte Finalizate
0
Ore lucrate

Testimoniale

Ce spun
clienții noștri.

Beppe lucrează cu ochi de artist

Lucrez cu arhitectul Labianca de vreo 10 ani. Am o divizie de imobiliare de prestigiu iar Beppe a înțeles exact, rapid, cu acuratețe ceea ce îmi doresc și a găsit calea de intra atât în preferințele mele cât și în bugetele nu întotdeauna generoase pe care le-am alocat - “however made no mistake”. Beppe lucrează cu ochi de artist, îndemânare de antreprenor și este de o creativitate extremă. Proiectele mele pe Coasta de Azur sau Costa del Sol nu ar străluci așa fără touch-ul arhitectural al lui Labianca. Îl recomand tuturor celor care vor prestigiu și arta arhitecturală.
Mihai Craiu

mediaconsulta.co.uk

Un dar al bunului gust

Italienii au de la mama natură un dar al bunului gust și al frumosului. Dacă acestui dar îi adaugi școală și experiență, ai un loc 1 la distanță mare de locul 2 în ceea ce privește designul, arta, arhitectura și ``bella vita``.
Mihai Lala

Grande Architetto!

“Grande Architetto, ha capito immediatamente il mio gusto le mie esigenze .....grande professionalità . Ha trasformato il mio loft dandomi la gioia e la felicità di viverci ..... gliene sarò sempre grata ....veramente geniale ve lo consiglio con la certezza che ne sarete più che felici”
Sabrina Bertaccini

O binecuvântare pentru familia noastră

“Întâlnirea cu Beppe a fost o binecuvântare pentru familia noastră, iar rezultatele au fost uimitoare! Beppe are acel simț de a surprinde esența personalității și de a transforma viziunea ta în realitate! Este de încredere, super profesionist, creativ și un mare OM. Nu am fi putut avea o relație mai bună și mai plină de satisfacții!”
Iulia și Adrian Nedelcu

Răbdare, profesionalism și creativitate

“Relația cu Beppe a crescut an dupa an, proiect dupa proiect, pana a depășit raportul profesional și s-a creat un raport de prietenie, în care colaborarea a fost și este una foarte bună. Capacitatea lui de a asculta dorințele mele, de a le înțelege și de a le traduce în proiecte, cu răbdare, profesionalism și creativitate, împreună cu capacitatea lui de a optimiza spațiile, cu atenție la detalii și la amenajare interioară, indiferent de stilul ales, sunt baza unui raport de stimă și încredere,în care realizăm proiectele noastre.”
Sorin Anghel

Una grande empatia

“L’architetto Labianca ha una grande empatia, che gli permette di capire alla perfezione i desideri del suo cliente. Professionale e organizzato con un team sempre all’altezza della situazione, mi ha portato per mano a realizzare quello che avevo in mente, in un percorso lineare e trasparente. Non posso che raccomandarlo a chiunque”
S.R.

O rețetă de succes

“Colaborarea cu Beppe este una naturală pentru că din postura de client, am căutat întotdeauna un furnizor care să înțeleagă armonia și dinamica spațiilor de locuit. Creativitatea, adaptabilitatea și pragmatismul echipei, au reprezentat o rețetă de succes pentru realizarea proiectelor noastre”
Florin Nitulescu

Colaborare

Ai un proiect?
Hai să discutăm!